Wie ben ik?

Resultaatgericht en persoonlijk

Ik onderhoud graag een persoonlijke band met mijn klanten en werk het liefst over een langere periode samen. Ik denk namelijk dat ik pas echt van waarde kan zijn als we over een langere tijd samenwerken en meten wat werkt om zo veel mogelijk te optimaliseren. Mijn filosofie is wetenschap en meten is weten.  Ik maak WordPress websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en voor conversies. Hiermee help ik mijn klanten de maximale waarde uit hun website te halen door gevonden te worden in Google en website bezoekers om te zetten in klanten.

Jort van Meenen | Eigenaar Vetrix Webdesign

Ik ben Jort van Meenen (21), de eigenaar van Vetrix Webdesign. Naast mijn bedrijf studeer ik informatiekunde bij Universiteit Utrecht. Ik heb een passie voor online marketing, ondernemen, IT, psychologie en design. Met Vetrix Webdesign kan ik me bezighouden met de combinatie van deze passies en kan ik hiermee van waarde zijn voor bedrijven. Ik heb inmiddels meer dan 15 tevreden klanten geholpen om meer uit hun website te halen.

Ik ben Vetrix Webdesign begonnen met de visie dat websites een middel moeten zijn en geen doel op zich. Vaak willen ondernemers een website puur omdat het moet en laten ze een website bouwen met het idee om maar een website te hebben. Een website is echter veel meer dan een online visitekaartje voor je bedrijf. Het is een waardevol marketing middel die jouw bedrijf gevonden kan laten worden door de ideale klant en deze klant kan binnenhalen.

Contact

Ook meer bereiken met je website?

Laten we elkaar spreken om samen te brainstormen!